Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 

Unde bem? Hai in Excalibur - Masa copioasa, atmosfera placuta

+ Adauga locatie

   Cele mai noi
   Cele mai populare
Excalibur
  7,64/14 voturi
Adaugata de Adrian_Offline pe 07 octombrie 2009
Site: www.loculcavalerilor.ro/
Restaurant EXCALIBUR este un restaurant cu specific medieval in care veti simti atmosfera unor vremuri de altadata, o atmosfera medievala creata prin decoratiunile interioare, grafica tavanului care reconstituie scene de lupta si de ospat, arme medievale, mesele din trunchi de copac simboluri medievale, steaguri, ospatari imbracati in costume medievale.

Adauga impresia ta despre Excalibur
Masa copioasa, atmosfera placuta
Impresia lui Adrian_Offline despre Excalibur 7 oct 2009 12:20
Am fost in acest restaurant acum doua luni si chiar am ramas placut impresionat, atat eu cat si cei cu care eram acolo. Atmosfera medievala se regaseste incepand de la decoratiunile de pe pereti, scaune, vasele in care se serveste macarea,imbracamintea ospatarilor, si terminand cu denumirile mancarurilor(ex: Cina Regelui Arthur, Pentru Milady cu drag) sau a unor bauturi.

Meniul contine platoruri(carne+garnitura) foarte bogate de doua, patru sau sase persoane, ciorba si deserturi. Ciorba este servita intr-un vas din metal care vine impreuna cu un suport in care se mentine cald. Meniul mai contine si niste comenzi mai speciale care trebuiesc facute cu 48 ore inainte, comenzi cu ar fi Purcel la cuptor, Pulpa de rata, sau Preparate din vanat.

La capitolul bauturi preturile sunt in general normale existand doar niste vinuri cu preturi mai piperate. Lista de bauturi este destul de completa incepand de la bere pana la Cocktail-uri. Unele dintre bauturi (in special cocktail-urile) au numele modificate (Ex:Cocktail-ul Sex on the beach se numeste Sex la castel, iar bloody mary se numeste Maria ce sangeroasa). Pentru ca masa sa fie completa, dupa parerea mea o sticla de vin rosu merge de minune la un platou.
Servirea a fost prompta, lucru mai rar la restaurantele din Romania. Un alt lucru care mi-a ramas in minte este ca ospatarul a memorat comanda pentru 6 persoane(incluzand platouri, ciorbe, desert si bauturi) pentru a nu aduce pixul si hartia in specificul medieval. Inaintea aducerii comenzii pe masa se pune un vas cu apa cu lamaie pentru spalatul mainilor. Tacamuri nu sunt aduse decat daca se cer in mod special atfel in afara de ciorba totul este gandit sa fie mancat cu mana.

Acestea fiind spuse va recomand cu placere Excalibur pentru o masa copioasa, intr-o atmosfera placuta, cu muzica medievala pe fundal, la niste preturi foarte bune.

Răspunde

Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0180 / 0.0097 (29)