Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 

Evenimente -> Johann Strauss Ensemble din nou in turneu national

+ Adauga un eveniment

Evenimente noi
Evenimente sponsorizate
Arhiva evenimenteEvenimente populare
Johann Strauss Ensemble din nou in turneu national
  0,00/0 voturi
Sâmbătă, 11 dec 2010 ora 20:00
Locatie: Sala Palatului
Adaugat de micky_grgOffline
Trimite pe:
 


Niciun comentariu. Adauga-l tu pe primul 1025 afisari

Celebra orchestra vieneza, Johann Strauss Ensemble se va afla in perioada 11 – 19 decembrie in turneu national in tara noastra, cu spectacolul “Best of Vienna”. Muzicienii austrieci revin pentru al 6-lea an consecutiv, fiind una dintre cele mai iubite orchestre straine ce a concertat in tara noastra. Turneul are urmatorul traseu:

11 Decembrie – Bucuresti, Sala Palatului
12 Decembrie – Timisoara, Filarmonica Banatul
13 Decembrie – Arad, Teatrul Ioan Slavici
15 Decembrie – Targu Mures, Palatul Culturii
16 Decembrie – Cluj, Casa de Cultura a Studentilor
17 Decembrie – Medias
19 Decembrie – Brasov, Teatrul Sica Alexandrescu

Johann Strauss Ensemble este singura orchestra originala vieneza ce se va afla in turneu national, in acest an, in tara noastra.

Sunetul tipic si unic austriac, plus o picatura de umor, stau la baza succesului international al acestei orchestre de virtuosi, aplaudata cu entuziasm de spectatori de pe toate meridianele. Johann Strauss Ensemble a reusit sa incante prin perfomante muzicale in toate centrele muzicale europene, asiatice sau australiene. S-au bucurat de reprezentatiile orchestrei spectatori din Tokyo, Osaka, Melbourne, Sydney, Paris, Londra, Monaco, Madrid, Roma, Bruxelles, Berlin, Zurich, Hamburg, Salzburg si , desigur, Viena. Concertele cu cauza umanitara au implicat orchestra in munca unor puternice fundatii caritabile la nivel mondial, cum ar fi, “NACHBAR IN NOT“ sau “DR CHRISTIAAN BARNARD FOUNDATION”.

Prim solistul si dirijorul acestui concert este talentatul si carismaticul dirijor al orchestrei celebrului palat Schonbrunn din Viena, Russell McGregor. El a avut ocazia sa ii acompanieze sau “dirijeze” de-a lungul timpului pe Luciano Pavarotti, Jose Carreras, Placido Domingo si multi altii. Recent intors dintr-un turneu in S.U.A., artistul a declarat ca: “ Desi strabat in fiecare an zeci de tari, exista o destinatie la care ma gandesc cu drag si aceea este tara dumneavoastra. Consider ca am o relatie speciala cu Romania si de aceea, oriunde ma duc, povestesc despre farmecul Romaniei si ospitalitatea poporului sau. Am pregatit si in acest an, impreuna cu colegii mei de la Johann Strauss Ensemble, un program ce sunt sigur ca il veti aprecia, un strop de magie vieneza ce va va bucura si incalzi sufletul in pragul sarbatorilor de iarna” .

Anul acesta turneul national va fi organizat de echipa de productie a companiei Star Dust. “Este un turneu ce este ateptat cu mult interes de publicul din tara noastra si suntem onorati ca Johann Strauss Ensemble ne-a ales pe noi ca organizatori si in acest an” a declarat Ana Maria Costea, producatorul turneului.

Bilet


Răspunde

Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0223 / 0.0109 (31)