Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 

Conversaţii: Sportul si berea

Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.
Caută conversaţii după cuvinte cheie
Propune o nouă temă de discuţie

Ce vor suporterii?

Categorie: Sportul si berea Discuţie iniţiată de Fr33zyOffline
(6 răspunsuri)3.385 afişări
Nu am inteles niciodata de ce intra suporterii pe teren in timpul unui meci, ce vor sa demonstreze? Vor sa isi sustina echipa sau sa iasa in evidenta? Nu inteleg scandarile triviale la adresa celorlalte echipe rivale, ce satisfactie au cei ce striga in gura mare meci de meci tot felul de injurii, cu ce isi ajuta echipa favorita facand asta? Si, bineinteles, nu am inteles si nu o sa inteleg niciodata de ce se iau la bataie sau de ce arunca in teren cu obiecte stiind ca aceste lucruri nu pot decat sa ii afecteze pe ei, facandu-i pe jandarmi sa reactioneze, si sa afecteze echipa pe care o sustin.

Nu va cer sa raspundeti la intrebarile de mai sus, este prea dificil. Va intreb insa altceva: exista solutii pentru problemele de genul acesta cu care se confrunta in ziua de azi tot mai des fotbalul romanesc? Cunoasteti oameni care se manifesta astfel la meciuri? Ce sau cine anume ii determina sa se comporte astfel? Este adevarat ca "violenta din declaratiile patronilor se trasfera in tribune"? Sunt ei cei care, intr-un mod indirect, instiga suporterii la violenta?
De ce si atunci cand vine vorba de fair-play-ul din fotbal suntem ultimii din Europa?
Si ca bonus: care credeti ca ar trebui sa fie decizia in cazul echipei Dinamo in urma incidentului de la meciul cu Slovan de joi seara?
Video ataşat:
Răspunde

Comentarii:
Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
Propune o nouă temă de discuţie
 

SUS
0.0692 / 0.0263 (35)