Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 

Conversaţii: Pub-uri, baruri, restaurante

Aici vă puteţi face auziţi, vă puteţi împărtaşi experienţele, puteţi discuta cu ceilalti, puteţi lansa noi subiecte de conversaţie.
Caută conversaţii după cuvinte cheie
Propune o nouă temă de discuţie

Scump, scump, dincolo era mai ieftin !

Categorie: Pub-uri, baruri, restaurante Discuţie iniţiată de graotOffline
(6 răspunsuri)1.934 afişări
Desi facultatea abea o incep acum, pot spune ca deja duc o "viata de student". prin asta multi inteleg distractie, baruri etc. CORECT ... dar ce te faci cand esti student normal si fondurile tale sunt limitate? daca nu esti baiatu lu taticu sau fata lu nenea primar si nu poti sa te duci in marriott si sa bei o galeata de whiskey? totusi sa fim seriosi. ca student trebuie sa stii si unde sa petreci nu numai cum.

Azi spre exemplu am iesit "la o bere" cu prietena mea si cu inca 3 persoane. initial am fost in fire am stat noi ce am stat si am constatat ca ne cam numaram banii cu magnetul ... si atunci am auzit o voce divina "BAAAA hai in argentin ca e berea trei'j'da mii (traducere: 3ron :)) )"

Deeeci ... va rog sa-mi ziceti si mie pe unde mergeti, cam care e atmosfera si cam ce preturi sunt prin localurile pe care le fregventati. astea nu sunt informatii pe care sa le iei de pe portalurile cu cluburi etc (in general articolele sunt laudative peste masura).
Poate asa imi imbogatesc si eu numarul de bife de pe harta cu baruri... ca de unde altundeva sa iau informatii mai bune decat daca nu la voi.

Personal: un vot pt iron city (atasare sentimentala); cam 5 lei o bere daca tin bine minte. muzica... jos palaria

PS: si vedeti ca daca adaugati impresiile despre berarii si prin alte parti ale site-ului, cica se pot castiga premii...

 Tags: low, budget
Răspunde

Comentarii:
Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
Propune o nouă temă de discuţie
 

SUS
0.0320 / 0.0153 (36)