Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 
Pablo Picaso
  7,80/58 voturi
Adaugat de eugentOffline pe 10 iunie 2009

(2 comentarii) 7513 afisari
Pablo PicasoPicasso a fost cu siguranta un geniu. Operele sale au fost unice, majoritatea fiind considerate capodopere. Orice pictura originala de a sa s-ar putea vinde pe o groaza de bani in ziele noastre datorita faimei si talentului sau. Oricum, orice om are motivele sale sa picteze si orice om are o sursa de inspiratie.. sau doua.. Deci, care credeti ca a fost principala sursa de inspiratie a pictorului nostru?.. Absinthul..
Poate ca talentul si inspiratia lui Picasso au avut o foarte mare legatura cu Absinthul. Era evident ca Picasso era inspirat si influentat de aceasta bautura. O multime de minti luminate ale secolului XIX si ale inceputului de secol XX consumau de regula aceasta bautura, si cu siguranta nu a fost singurul nume mare care a 'beneficiat' de pe urma ei.
Absinthul chiar la influentat pe Picasso sa creeze cateva capodopere. Judecand dupa picturile sale, se poate spune ca acesta era probabil indragostit de bautura. Doua din tablourile sale au avut ca motiv principal bautura, 'Femeie band Absinth' (1901) si 'Sticla de Pernod si pahar' (1912), dar asta nu a fost totul, pictorul a creat de asemenea o sculptura, numita 'Pahar de Absinth' in 1914.
Deci, dupa cum se vede, este evident ca Picasso a dezvoltat o mare pasiune pentru Absinth, si probabil ca s-a dovedit a fi o mare sursa de inspiratie pentru acesta. I-a inspirat cu regularitate capodoperele si probabil a fost motivul pentru care putea sa-si elibereze mintea in orice moment si sa se apuce de pictat.
Răspunde

Comentarii:
Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0584 / 0.0209 (32)