Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 

Mihail Kalasnikov

+ Adauga o celebritate
Mihail Kalasnikov
  7,75/32 voturi
Adaugat de altairrrOffline pe 24 februarie 2010

(5 comentarii) 6579 afisari
Mihail Kalasnikov Born Născut
General maior Mihail Timofeevici Kalaşnikov (rusă: Михаил Тимофеевич Калашников, Mihail Timofeevič Kalašnikov) (născut la 10 noiembrie 1919, în sudul Rusiei, regiunea Altai) este un designer rus de arme mici, cele mai renumite pentru proiectarea AK-47 pusca de asalt, AKM şi AK-74.Kalashnikov tatăl lui a fost deportat Kalashnikov când era încă un băiat. În sale de tineret Kalashnikov a scris poezie, şi el a fost aşteptat să devină un poet. El a continuat să scrie şase cărţi şi a continuat să scrie poezie toată viaţa. Kalashnikov a fost recrutat în Armata Roşie în 1938, şi a devenit un sofer rezervor-mecanic, realizarea gradul de sergent în vârstă (comandant de tanc), care servesc la T-34 din Regimentul 24 tancuri, 12 de Tancuri Divizia staţionate în Strîi , înainte de regimentul s-au retras după contraatac nu a reuşit la Brody, iunie 1941. He was wounded in combat during the defence of Bryansk , October 1941, and released for six months recuperation due to illness. El a fost rănit în luptă în timpul de apărare a Briansk, octombrie 1941, şi a lansat timp de şase luni de recuperare din cauza bolii. While in the hospital, he overheard some soldiers complaining about the Soviet rifles of the time [ citation needed ] . În timp ce în spital, el a auzit de la niste soldati plângându-se de puşti sovietice de la timp [necesită citare].

He also had bad experiences with the standard infantry weapons at the time, so he was inspired to start constructing a new rifle for the Soviet military. De asemenea, el a avut experienţe proaste cu arme de infanterie standard de la acea vreme, asa ca a fost inspirat să înceapă construirea o puşcă nou pentru militare sovietice. During this time Kalashnikov began designing a submachine gun . În acest timp Kalashnikov a început proiectarea unei pistol Submachine.

Although his first submachine gun design was not accepted to service, his talent as a designer was noticed. Cu toate că de design primul său Submachine arma nu a f
Răspunde

Comentarii:
Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0295 / 0.0124 (35)