Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 

Marilyn Manson

+ Adauga o celebritate
Marilyn Manson
  6,95/96 voturi
Adaugat de eugentOffline pe 15 iunie 2009

(Un comentariu) 7553 afisari
Marilyn MansonMarilyn Manson s-a facut remarcat pentru multe ciudatenii, insa un lucru pe care multi nu il stiau despre el inca exista. Marilyn Manson este un mare amator si un entuziast consumator al licorii verzi, si pe deasupra o consuma si in cantitati 'industriale'. Mai mult de atat, l-a indoctrinat si pe prietenul sau Johnny Depp cu 'hobby-ul' sau.
Marylin a incercat sa motiveze consumul foarte mare, insa din declaratia sa nu s-a inteles decat faptul ca acesta cauta un loc unde se putea purta salbatic, copilaresc si pacific, daca se puteau toate de-odata, cu atat mai bine probabil. Cu toate acestea, artistul credea ca in cautarea acestui loc trebuie sa fi calauzit, iar calauza, evident, este absinthul. O alta teorie a sa ar fi ca faimoasa bautura ar fi sursa de inspiratie a numerosilor scriitori, muzicieni si artisti, consumatori consecventi ai bauturii.
A declarat ca marca sa preferata de absinth este Sebor Absinth, si ca ar consuma bautura in acelasi ritm ca si oamenii obisnuiti.
Răspunde

Comentarii:
Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0730 / 0.0222 (31)