Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 
Judy Garland
  7,96/46 voturi
Adaugat de eugentOffline pe 17 iulie 2009

Niciun comentariu. Adauga-l tu pe primul 6570 afisari
Judy GarlandJudy Garland le-a avut pe toate, faima, bani si probabil mai multi soti decat am avut noi mese calde, dar toate acestea nu au facut-o fericita. Chiar si in apogeul carierei, la mijlocul anilor 30, artista a inceput sa cada victima presiunii de a fi vedeta.
In timpul filmarilor de la 'Vrajitorul din Oz' producatorii i-au incorsetat sanii si i-au facut corpul de 16 ani sa arate cu 5 ani mai tanar. Judy a fost in continuare hartuita de sefii studiourilor de la Hollywood, fiind fortata sa joace roluri de copii. Toate aceste incorsetari si fortari ale corpului, care au urmat timp de 5 ani, i-au lasat semne permanente.
Viata artistei nu a devenit mai roz dupa aceasta perioada, un sir de mariaje ratate si proiecte esuate au conduso la multiple retete cu medicamente ..si la sticla de vodca (altfel nu ar mai aparea pe site, nu?!?). Se spune ca ar fi baut in timpul filmarilor si ca ar fi 'verificat' pungile cu medicamente ale prietenilor in cautarea a ceva care sa-i aline suferinta.
Nici macar nominalizarea la Oscar nu a putut sa ii salveze egoul fragil de caderea in adancurile depresiei, artista murind la varsta de 47 de ani de la o supradoza de medicamente. Este destul de clar ca faima si banii, de obicei, nu constituie drumul spre fericire in viata. Dar hai sa nu fim negativisti :D si sa ciocnim un pahar de vodca in cinstea reginei musical-urilor.
Răspunde

Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 
Corona

Corona

45 voturi
1 Comentariu

SUS
0.0573 / 0.0100 (30)