Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 
Johnny Depp
  8,91/100 voturi
Adaugat de eugentOffline pe 11 iunie 2009

(3 comentarii) 7951 afisari
Johnny DeppJohhny Depp este una din celebritatile care se bucura cu regularitate de o sticla de Absinth.. sau doua.. De fapt, prietenul sau foarte bun Marilyn Manson este persoana care i-a facut cunostiinta cu faimoasa bautura.
In filmul 'Din iad', joaca rolul unui barbat care bea Absinth in cantitati foarte mari. Una din replicile din film include o aluzie la Vincent Van Gogh. Personajul lui Johnny Depp afirma ca daca bei destul Absinth il vei intelege perfect pe Van Gogh cand si-a taiat urechea.
Actorul se gaseste de multe ori in compania bunului sau prieten Marilyn Manson, consumand impreuna 'cate putin' Absinth. Amandoua celebritatile sunt cunoscute pentru consumul regulat al bauturii, amandoi bucurandu-se de gust, de senzatie si de orice altceva mai are de oferit licoarea verde adeptilor sai.
Pana la urma nu conteaza daca esti o celebritate sau daca stai la birou 9-12 ore pe zi, toata lumea care l-a consumat este de acord ca absinthul nu este periculos, ci mai de graba delicios si in plus iti ofera senzatii unice si interesante.
Răspunde

Comentarii:
Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0443 / 0.0114 (33)