Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 
Jack London
  7,83/61 voturi
Adaugat de eugentOffline pe 09 iunie 2009

Niciun comentariu. Adauga-l tu pe primul 8743 afisari
Jack LondonDesi a fost una din cele mai venerate si iubite figuri ale literaturii americane, Jack London a avut mai mult decat o relatie de prietenie cu “John Barleycorn”, nume cu care ii placea sa alinte whiskey-ul si alte spirtoase.
Nascut intr-o familie saraca din San Francisco in 1876, Jack a invatat de mic ca trebuie sa fie descurcaret. A pretins ca s-a imbatat pentru prima data la varsta de 5 ani, si ca ar fi baut cu regularitate inca din primii ani ai adolescentei. Beat de aventura, Jack a devenit un culegator de scoici in portul San Francisco la varsta de 15 ani, a plecat pe mare cu vasul de pescuit la 17 ani si s-a alaturat cautatorilor de aur din Klondike in 1897 la doar 21 de ani.
Jack London a fost un scriitor prolific, multe dintre operele sale de fictiune fiind considerate capodopere ale literaturii, printre care ‘Lupul de mare’, ‘Colt alb’ sau ‘Chemarea strabunilor’. S-ar fi speculat ca moartea lui London din 1916, la tragica varsta de doar 40 de ani a fost o incercare deliberate a sa de scapa de durerile de la rinichi cu o supradoza de mofina.
Răspunde

Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0191 / 0.0104 (30)