Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 

George Washington

+ Adauga o celebritate
George Washington
  7,16/48 voturi
Adaugat de eugentOffline pe 15 aprilie 2009

(3 comentarii) 7109 afisari
George WashingtonCu totii stim despre George Washington ca a fost un mare general, un om al statului si primul presedinte al Statelor Unite, mai putin stiu insa ca a fost un mare betiv.. Sursele afirma ca parintele Americii indragea un cocktail numit ‘flip’, o bautura facuta din bere, rom, frisca, zahar si oua. Ca general, s-a asigurat de fiecare data ca soldatii sai aveau provizii mari de bere. Ca politician, se spune ca a oferit public 75 de galoane de rom pentru a-si recompensa alegatorii din Virginia.
Se spune ca isi distila cateodata si propria bautura la ocazii (bautura puternic alcoolizata nu gluma). Washington cu siguranta nu a fost singurul betiv printre parintii fondatori ai Americii; chiar el a scris ca dupa ce elaborarea constitutiei a fost finalizata, au dat cu totii iama in carciuma cea mai apropiata.
Nu este surprinzator pentru nimeni faptul ca, pe langa pasiunea si devotamentul pentru libertate si un comert fara restrictii, bucuria unei bauturi bune ramane si astazi o parte integra din mostenirea americana.
Răspunde

Comentarii:
Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0449 / 0.0105 (33)