Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 
Cornel Dinu
  7,42/45 voturi
Adaugat de felipesOffline pe 02 noiembrie 2009

(3 comentarii) 7452 afisari
Cornel DinuCornel Dinu zis şi "Procurorul"(n. 2 august 1948, Târgovişte) este un fost jucător şi antrenor de fotbal român, care în prezent ocupă funcţii administrative în cadrul clubului Dinamo Bucureşti. De asemenea, "Procurorul" a mai deţinut şi funcţia de Ministru al Sporturilor imediat după revoluţia din 1989, respectiv în anii '90-'92. Cornel Dinu a fost desemnat de 3 ori "Cel mai bun Fotbalist al anului" şi a jucat în meciuri importante şi de glorie pentru naţionala României, alături de alte mari glorii ale fotbalului din generaţia lui.
Cu toate astea, si lui Dinu, ca si altora ca noi, ii placea, sau i-o mai place inca sa bea, chit ca face pe "lupul moralist" cu cheflii din "Stefan Cel Mare":
„E greu să facă Dinu pe lupul moralist în faţa lui Tamaş şi a celorlalţi. El, care a băut toată viaţa! Într-o noapte, am băut şase-şapte sticle de whisky, cu el şi cu Fănuş Neagu”.(Constantin David, fost "caine").
"Dinu avea reputatia ca are o rezistenta deosebita la bautura. Bea pana dimineata cu Nasu sau cu fotbalisti care, a doua zi, erau mahmuri, in timp ce el, Dinu, era primul la antrenament." (Marin Barbulescu, cmd. Mil. Cap.-ZIUA 15 dec 2000).
"Ce, Dinu si Dobrin nu au baut? Au baut si ei, dar au facut si performanta." (Mitica Dragomir-Realitatea TV)
"Se spune ca, desi abia fusesera legitimati la Dinamo, pustii Dumitrache si Dinu au plecat intr-o seara la distractie, la un chef cu fete si bautura".(Articol aparut in tabloidul "7 PLUS").
"Turcu i-a furat gagica de 20 de ani lui Cornel Dinu, cel care o avea de la Ionel Danciulescu" - (Cancan)
"La Dinamo, inainte de ’90, beam toţi, fără excepţie. In a doua perioadă, la Dinamo, bea Cornel Dinu pentru toţi".-(Danut Lupu - EvZ 27 11 2008).
Răspunde

Comentarii:
Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 
Sambuca

Sambuca

47 voturi
4 Comentarii

SUS
0.0695 / 0.0245 (33)