Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 
Bill Hicks
  7,18/39 voturi
Adaugat de eugentOffline pe 17 iulie 2009

Niciun comentariu. Adauga-l tu pe primul 6103 afisari
Bill HicksBill Hicks este recunoscut drept unul din cei mai mari 'stand up comedians' de care s-a bucurat vreodata scena. A fost si un mare betiv, desigur.
William Melvin Hicks s-a nascut pe 16 decembrie 1961 si a murit 32 de ani mai tarziu din cauza unui cancer pancreatic. In acest timp acesta a scris si a produs probabil cele mai valoroase materiale comice. Atacurile sale satirice si usturatoare la adresa guvernului american, religiei, avorturilor, politicii, razboiului si multor alte teme sociale i-au castigat o multime de fani. La o reprezentatie a lui Bill, un barbat din public a fost atat de enervat de materialul prezentat de acesta incat l-a atacat pe comic si i-a rupt un picior.
Bill a trait si experienta drogurilor intr-un program personal de largire a orizonturilor sale. De asemenea a baut ca un peste si a fumat ca un tanchist. S-a lasat de droguri, tigari si bautura in 1980, dar nu a renuntat cu adevarat niciodata la ele. Bill a fost o adevarata legenda a comediei, pana la moartea sa tragica.
Răspunde

Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0452 / 0.0105 (30)