Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 

Whisky -> Ballantines

+ Adauga o bautura
Ballantines
  6,89/18 voturi
Adaugata de meclotelOffline pe 11 mai 2010

Niciun comentariu. Adauga-l tu pe primul 10620 afisari
Ballantine's Finest este marca de scotch whisky scotian numarul 1 in Europa. Este un whisky de o exceptionala calitate, cu compozitie echilibrata, delicata si complexa, care ii confera un gust inspirat.

Ballantine's a fost produs pentru intaia data in 1827 de catre George Ballantine. Impreuna cu ccei doi fii ai sai, el a creat o companie numita "George Ballantine & Son" (dupa cum se poate vedea si pe eticheta). De atunci, oameni apartinand tuturor categoriilor sociale s-au bucurat de Ballantine's, inclusiv Majestatea Sa, ultima regina Victoria a Angliei. Este un whisky cu o bogata istorie, al carui depozit din Glasgow, Scotia, este, conform traditiei, pazit pana in zilele noastre de... un card de gaste.
Ballantine's Finest este un blended whisky, ceea ce inseamna ca in compozitia sa intra peste 43 de feluri de whisky selectate cu cea mai mare atentie, toate avand minim 3 ani vechime, cel mai important provenind din distileria Miltonduff, aflata in inima Scotiei. Fiecare dintre aceste feluri diferite de whisky are propriile sale insusiri, care, impreuna, fac din Ballantine's un amestec complex, perfect echilibrat.

Cum se bea Ballantine's? Va puteti bucura de Ballantine's simplu, cu ghiata, cu un strop de apa minerala, sau de ce nu, in cocktail-uri precum faimosul "Rusti Nail". Daca preferati o bautura usoara si simpla, de ce nu incercati combinatia cu Cola?

Răspunde

Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0168 / 0.0099 (30)