Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 

Vodca -> Absolut Vodka

+ Adauga o bautura
Absolut Vodka
  8,18/38 voturi
Adaugata de Drink_ShopOffline pe 03 iunie 2009

(Un comentariu) 8928 afisari
Descriere produs:

Absolut Vodka a fost inventata de Lars Olson Smith, "Regele Vodcii " care controla, la un moment dat, o treime din toata productia de vodca a Suediei. In 1879, el a lansat un nou tip de vodca numit "Vodka Absolut Pura", produs prin utilizarea unei metode de distilare revolutionara numita "rectificare". Aceasta metoda este in continuare folosita pentru producerea de Absolut Vodka.

La aniversarea unui centenar, in 1979, s-a hotarat relansarea marcii cu numele Absolut Vodka. Aceasta noua marca si-a construit rapid o reputatie internationala pe baza excelentei si caracteristicilor ei de inalta performanta. Astfel evolutia ei a devenit un fenomen mondial.

Caracteristici

Absolut Vodka este facuta numai din cereale suedeze, crescute in campiile bogate din sudul Suediei, in urma unei experiente de mai bine de 400 de ani.

Se foloseste o metoda speciala de distilare, care permite obtinerea unui procent minim de impuritati, pastrandu-se, totusi, specificul cerealelor folosite.

Pentru a se asigura in permanenta o calitate superioara, fiecare strop e Absolut Vodka este produs in distileriile aflate in oraselul Ahus, din sudul Suediei.

Răspunde

Comentarii:
Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0216 / 0.0116 (31)