Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 

Vin -> Brunello Di Montalcino DOCG

+ Adauga o bautura
Brunello Di Montalcino DOCG
  6,00/17 voturi
Adaugata de Drink_ShopOffline pe 01 iunie 2009

(2 comentarii) 5822 afisari
Tehnica de productie

Culesul are loc in primele 15 zile ale lunii octombrie, printr-o selectare manuala a celor mai buni struguri. Dupa vinificatie, urmeaza o perioada de maturare in butoaie de gorun de Slavonia, timp de trei ani. Maturarea continua apoi in sticla timp de inca sase luni.

Soiuri de struguri: Sangiovese Grosso

Caracteristici organoleptice

Culoare: rosu rubin intens.
Parfum: fin si eterat, intens cu arome de fructe mature.
Gust: rotund si bine echilibrat. Buna persistenta a aromei.

Recomandarile producatorului: este un vin foarte potrivit pentru vanat, carne fiarta si branza invechita.

Temperatura de servire: 18°-20°C.

Grad. alcoolica: 13% vol.

Răspunde

Comentarii:
Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0325 / 0.0234 (32)