Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 

Coniac -> Jägermeister

+ Adauga o bautura
Jägermeister
  9,05/143 voturi
Adaugata de covex_robuOffline pe 29 aprilie 2009

(30 comentarii) 65505 afisari
Jagermeister, bautura germana recunoscuta pentru gustul sau unic.
Compania Mast-Jagermeister produce exclusiv Jagermeister, iar ingredientele necesare fabricarii bauturii germane sunt livrate din toate colturile lumii, de cateva ori pe an, la fabrica din Wolfenbuttel, singura unde se produce Jagermeister. Sortate in urma unui sever control calitativ, ingredientele sunt cantarite conform retetei originale, iar blending-ul rezultat este maturat in butoaie de stejar, timp de 12 luni. Prin intermediul acestui proces de un an, bautura capata un gust unic, nici prea amar, nici prea dulce, dar foarte aromat si cu o concentratie de alcool de 35%.

Pentru a putea fi savurata cât mai bine, se recomanda ca bautura Jagermeister sa fie consumata ca ice cold shot.

Totodata, iubitorii marcii o pot savura si sub forma de mixuri si cocktailuri extrem de variate.

Scurta istorie
Cea mai cunoscuta bautura alcoolica a Germaniei, Jagermeister a fost lansata in anul 1935, avand la baza reteta lui Curt Mast.

In 1964, brandul a pasit pentru prima data dincolo de granitele Germaniei, intrand pe piata olandeza. Tarile Benelux constituie si în prezent o piata importanta pentru Jagermeister. Din 1966 a patruns si pe piata din Italia, cea de-a doua mare piata la nivel international pentru lichiorurile din plante.

Prima sticla de Jagermeister a traversat Atlanticul în 1971, incepand astfel o istorie incununata de succes pe meleaguri americane.

In prezent, Jagermeister este distribuit in peste 80 de tari din intreaga lume si este considerat a fi cel de-al noualea cel mai vandut brand de bauturi alcoolice de pe toate meridianele, potrivit clasamentului “Top 100 Premium Spirit Brands Worldwide“, intocmit de Impact Internationals.

Răspunde

Comentarii:
Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0358 / 0.0188 (60)