Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 
Moinette
  0,00/0 voturi
Adaugata de luizasemeniucOffline pe 18 septembrie 2013

Niciun comentariu. Adauga-l tu pe primul 3152 afisari
Dupont este o intreprindere de familie care produce bere de la mijlocul secolului XIX; poate fi definita chiar drept o „fabrica de tara”, dat fiind ca spatiile destinate productiei se gasesc intr-o intreprindere agricola, proprietate de secole a familiei omonime.

Degustare:
Berea Moinette Biologique, aflata pe piata belgiana incepand cu anul 1990, a inaugurat o gama de beri realizate conform unor procedee traditionale de prelucrare si pe baza unor materii prime atent selectionate, precum maltul provenind din culturi biologice, netratate cu ingrasaminte chimice. Sticla inalta si dopul de pluta au fost alese tocmai pentru a marca originile „taranesti” Este vorba despre o bere de culoare aurie, care asociaza o aroma de cereale gustului de fruct. Spuma e compacta si persistenta. Se consuma la temperatura de 12°C. Este indicata indeosebi in combinatie cu vanat, peste prajit la gratar si branzeturi de maturatie indelungata.

Alte varietati:
Dupont propune inca o serie de beri traditionale cum ar fi Moinette Blonde si Brune, ambele fiind beri de fermentatie la temperaturi inalte, refermentate in sticle, cu o concentratie de alcool mai degraba ridicata (8,5%)

Moinette
Producator: Dupont Brasserie
Localitate: Tourpes
Tip: Ale
Concentratie de alcool: 7,5%
Fermentatie: La temperaturi inalte
Pahar recomandat: Pahar Balon

Răspunde

Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0203 / 0.0104 (30)