Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 
Lucifer
  9,00/1 vot
Adaugata de luizasemeniucOffline pe 18 septembrie 2013

Niciun comentariu. Adauga-l tu pe primul 3235 afisari
Denumirea „Lucifer” a fost aleasa pentru a le transmite potentialilor cumparatori un semnal precis, un avertisment, inca de pe eticheta, in legatura cu concentratia ridicata de alcool a acestei bauturi. Berea Lucifer este produsa de un grup in dezvoltare, Riva Brouwerij, din care face parte o alta companie istorica de pe piata belgiana de bere, Liefmans. Fabrica isi are sediul la Dentergem, la granita dintre Flandra de Est si Flandra de Vest.

Degustare:
Data fiind complexitatea aromelor sale, Lucifer este adeseori considerata o bere de meditatie. Este o bere strong ale blonda, in care se reunesc un gust condimentat, cu note de lamaie si o aroma de fruct. Spuma se prezinta compacta si persistenta. Se consuma la o temperatura de 8 °C. Merge impreuna cu deserturile pe baza de fructe.

Alte varietati:
Intreprinderea produce o serie de beri foarte apreciate, printre care se numara Dentergems Wit (bere alba, produsa in urma fermentatiei la temperaturi inalte) si Jan van Gent, o bere speciala, cu o concentratie alcoolica de 5,5%. De culoare chihlimbarie, aceasta din urma asociaza o aroma de grau unui gust de fruct. Retrogustul restituie niste note aromatice delicate, de fruct. Spuma se prezinta densa si persistenta.

Lucifer
Producator: Riva Brouwerij
Localitate: Dentergem
Tip: Strong Ale
Concentratie de alcool: 8,4%
Fermentatie: La temperaturi inalte
Pahar recomandat: Pahar Balon

Răspunde

Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0194 / 0.0107 (30)