Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 

Bere -> La Gauloise

+ Adauga o bautura
La Gauloise
  10,00/1 vot
Adaugata de luizasemeniucOffline pe 16 septembrie 2013

Niciun comentariu. Adauga-l tu pe primul 3272 afisari
Fabrica Du Bocq Brasserie isi are sediul in localitatea Purnode, in provincia Namur. Aceasta fabrica de bere a fost intemeiata in 1858 de catre Martin Belot si de atunci a fost mereu administrata in familie, reusind sa se mentina independenta fata de marile grupuri belgiene si straine si construindu-si o reputatie solida in privinta ofertei de bere strong ale produsa in urma fermentatiei la temperaturi inalte, dar si de beri de abatie remarcabile, comercializate sub marca St. Benoit

Degustare:
Gauloise Brune a fost cea dintai bere produsa de companie. Este o bere strong ale belgiana clasica, de culoare maro-rosiatica, refermentata in sticle. Aroma este bogata in drojdie, cu o marca de coriandru, in timp ce parfurmurile dulcege ale maltului sunt echilibrate de un retrogust condimentat si usor amar.
Spuma este alba si generoasa. Se consuma la o temperatura cuprinsa intre 8 si 12 °C. Chiar daca este o tipica bere de meditatie, de baut la sfarsitul mesei, ea poate fi consumata si langa vanat, carnuri rosii sau feluri condimentate din carne alba.

Alte varietati:
In catalogul Du Bocq, se mai gasesc celebra bere Gauloise Blonde (concentratie alcoolica 6,3%) si Ambree. Se remarca, in plus, rafinata bere Saison Regal, foarte racoritoare, precum si Blanche de Namur, o bere alba, din malt de orz din grau crud, cu o aroma proaspata si condimentata, echilibrata de un gust amarui si acrisot.

La Gauloise
Producator: Du Bocq Brasserie
Localitate: Purnode
Tip: Strong Ale
Concentratie de alcool: 8,1%
Fermentatie: La temperaturi inalte
Pahar recomandat: Cu cupa care se inchide

Răspunde

Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0182 / 0.0104 (30)