Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 
Judas
  0,00/0 voturi
Adaugata de luizasemeniucOffline pe 18 septembrie 2013

Niciun comentariu. Adauga-l tu pe primul 3188 afisari
Intreprinderea Alken-Maes-Brouwerijen controleaza aproximativ o cincime din piata belgiana. Actualmente, face parte din marele grup britanic Scottish & Newcastle. Kontich, orasul care gazduieste sediul social si instalatiile unde este produsa berea Judas se afla in apropiere de Anvers, in regiunea Waarlos. Inca din Antichitate, aceasta zona era cunoscuta datorita prezentei a numeroase izvoare care, in decursul secolelor, au facut din ea un spatiu ideal pentru productia de bere.

Degustare:
Lansata pe piata in 1986, Judas este o bere strong ale de culoare aurie, avand un gust caracteristic, de drojdie. La degustare, se observa o aroma de fruct. In plus, in retrogust se remarca niste note acidulate. Spuma produsa este densa si persistenta. Se consuma la o temperatura intre 6 si 8°C. Combinatiile sunt multiple, printre ele remarcandu-se cele cu carne rosie la gratar si branzeturi maturate. Merge foarte bine si cu salamuri.

Alte varietati:
Printre produsele de varf ale fabricii Alken-Maes, se remarca Maes, o bere pilsner de fermentatie la temperatruri reduse. Realizata prin evitarea pasteurizarii gratie unei filtrari la rece, care permite obtinerea unei bauturi cu un parfum delicat. Este fabricata prin utilizarea unui malt de calitate apreciata, provenind din Boemia si Moravia. De culoare aurie, Maes are un gust usor dulceag, echilibrat de notele amare ale hameiului. Concentratia alcoolica este de 4,2%. Spuma se prezinta densa si persistenta. Cel mai bine se consuma la o temperatura in jurul a 6-8°C

Judas
Producator: Alken-Maens Brouwerijen (Scottish & Newcastle)
Localitate: Kontich
Tip: Strong Ale
Concentratie de alcool: 8,5%
Fermentatie: La temperaturi inalte
Pahar recomandat: Cu cupa rotunda

Răspunde

Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0223 / 0.0120 (30)