Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 
Holsten
  5,29/34 voturi
Adaugata de NebunulCuOchiiInchisiOffline pe 23 iulie 2009

(Un comentariu) 9567 afisari
Lansata in 1879 in Hamburg, berea Holsten a respectat, in procesul de fabricatie, Legea Germana a Puritatii Berii, asigurand astfel un gust unic datorita unei retele originale, si a experientei producatorilor de bere din Hamburg.
Holsten Premium se adreseaza persoanelor nonconformiste, cu o atitudine deschisa, dornice de a incerca un produs nou, de calitate ridicata, si cu un gust deosebit.
Holsten Premium are o intensa si calda culoare aurie si o asprime invioratoare.Pe langa mirosul puternic de orz si iarba proaspat tunsa, amestecat cu o usoara adiere de hamei inflorit, Holsten Premium se distinge printr-o aroma clara si bine definita.
Datorita continutului bogat de hamei, Holsten Premium are un gust usor dulce cu o nuanta amaruie care apare subtil dupa inghitire. Berea este racoritoare si usoara la gust, potrivit acidulata.
Preferata in egala masura de consumatori de ambele sexe, datorita gradului mic de alcoolizare si a usorului gust dulce, Holsten Premium este berea perfecta pe care sa o savurati si cu care sa va relaxati alaturi de alte persoane care apreciaza lucrurile bune in viata.

Răspunde

Comentarii:
Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0186 / 0.0102 (31)