Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 

Bere -> Hey Kapittel

+ Adauga o bautura
Hey Kapittel
  0,00/0 voturi
Adaugata de luizasemeniucOffline pe 16 septembrie 2013

Niciun comentariu. Adauga-l tu pe primul 2841 afisari
Termenul belgian kapettel, ales de fabrica Van Eecke Brouwerij pentru berile sale este folosit de obicei, pentru a indica ansamblul colectivitatii constituite din calugari si conducatorii lor ierarhici (parinti superiori, priori etc. potrivit ordinului caruia ii apartin), care traiesc impreuna in interiorul aceleiasi manastiri.


Degustare:
Reteta actuala a berii Het Kapittel Abt se bazeaza pe cea mult mai veche elaborata de calugarii de la manastirea Watou si produsa apoi sub licenta. Data fiind concentratia alcoolica deosebit de ridicata, se recomanda un consum moderat.
Culoarea este aurie, cu nuante chihlimbarii, gustul este de malt. Are o aroma alcoolica de fruct, spuma se prezinta densa si persistenta. Se consuma la o temperatura intre 11 si 14 °C si este potrivita cu carnea rosie la gratar, cu platourile de mezeluri afumate sau branzeturi maturate picante.

Alte varietati:
Fabrica Van Eecke Brouwerij din Poperinge-Watou si-a concentrat atentia asupra berilor de abatie producand printre altele, berile Dubbel (concentratie alcoolica 7,5%), Pater (concentratie alcoolica 6%) si Prior (concentratie de 9%) de culoare bruna, cu un gust acru-dulce

Het Kapittel
Producator: Van Eecke Brouwerij
Localitate: Poperinge-Watou
Tip: Abdijbier (bere de abatie)
Concentratie de alcool: 10%
Fermentatie: La temperaturi inalte
Pahar recomandat: Cu cupa rotunda

Răspunde

Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0384 / 0.0138 (30)