Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 

Bere -> De Koninck

+ Adauga o bautura
De Koninck
  0,00/0 voturi
Adaugata de luizasemeniucOffline pe 16 septembrie 2013

Niciun comentariu. Adauga-l tu pe primul 3241 afisari
Fabrica De Koninck Brouwerij a fost intemeiata la Anvers in 1833. In unitatea de productie inca mai pot fi admirate cazanele caracteristice zonei, tencuite cu caramizi. Intreprinderea poate fi vizitata in zilele prestabilite si cu programare, se poate participa la o degustare a principalelor produse din catalog.
Prntre motivele succesului acestei intreprinderi se remarca optiunea clarvazatoare de a propune pe piata tipul ale, in momentul in care cea mai mare parte a concurentilor se concentrau pe berile pilsner.

Degustare:
Berea De Koninck Cuvee este supusa unui process de filtrare la temperaturi joase. Este o bere speciala, de culoarea chihlimbarie si cu un gust placut, cu aroma de fruct, produsa din conuri naturale de hamei. Spuma este compacta si persistenta. Se recomanda a fi consumata la o temperatura de circa 8 °C, in combinatie cu feluri principale din carne, cum ar fi mielul prajit si in suc propriu sau stufatul de vitel.

Alte varietati:
Din catalogul amplu al producatorului, citam berea chihlimbarie De Koninck, cu o concentratie alcoolica de 5%: este o bere de tip ale cu o aroma moderata, dar placuta, de fruct, cu note de condimente si un usor gust de malt caramelizat.

De Koninck Cuvee
Producator: De Koninck Brouwerij
Localitate: Anvers
Tip: Strong Ale
Concentratie de alcool: 8%
Fermentatie: La temperaturi inalte
Pahar recomandat: Pahar-balon sau cupa rotunda

Răspunde

Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0174 / 0.0097 (30)