Beer Club
PRIMA PAGINA
BAUTURI
EVENIMENTE
UNDE BEM ?
CONVERSATII
ALTII CA NOI
Înregistrează-te
Autentificare
CITATE CELEBRE
BETIILE NOASTRE
VIDEO
CONCURSURI
POZA ZILEI
DRINKTIONAR
 

Absinth -> Absinth - the King of Spirits

+ Adauga o bautura
Absinth - the King of Spirits
  8,90/110 voturi
Adaugata de covex_robuOffline pe 22 aprilie 2009

(30 comentarii) 21084 afisari
Absinth-ul - bautura secolului XIX - si-a pastrat aura de mister si in secolul nostru, simpla mentionare a acestei licori inca interzise in unele tari generand fascinatie, teama si exaltare.

Absinth Supranumit si "The Green Fairy" reprezinta intr-adevar calea catre euforie, catre o lume boema. Considerat a avea proprietati ce stimuleaza creativitatea, absinth-ul este foarte popular in randul artistilor si scriitorilor, si a devenit un simbol al stilului de viata boem atat in Europa cat si in America.

Absinth-ul este o bautura alcoolica tare, de culoare verzuie (in functie de arome este comercializat si in alte culori : rosu, negru etc.), preparată din frunzele unei specii de pelin , anason, angelica şi alte plante aromatice. Este un excitant al secreţiei gastrice, deoarece conţine substante amare (absintină). Nu este recomandat a fi baut sec.

Absinth-ul nostru este facut dupa o reteta secreta ce dateaza de peste 100 de ani si a obtinut locul trei in 2006 la PARIS EXPO SIAL D’OR.

Absinth-ul rosu difera de cel verde prin adaugarea de scortisoara, ceea ce îi confera o aroma deosebita.

Procesul de productie pentru Absinth-ul negru este similar cu cel traditional pentru fabricarea Absinth-ului verde.
Diferenta consta in cantitatea mai mare de anason, ceea ce îi confera un gust similar cu cel al bauturii franceze Pastis - un produs din aceeasi gama cu Absinth-ul.

Răspunde

Comentarii:
Comentariul tău:

Click aici pentru a te autentifica (Poti folosi contul de pe Diseara.ro sau Ceimici.ro)
 

SUS
0.0742 / 0.0297 (60)